Serveis personalitzats per a clients exigents

HomeServeis personalitzats per a clients exigents

Els serveis que oferim a l’Hípica Can Rafael s’adapten a les necessitats dels nostres clients, prestant molta cura tant als animals com al nostre entorn.

Pupil·latge: inclou els serveis de taquilla, guardarnés, quadra individual (opció box, pàdoc o semillibertat), llit, neteja, menjar i ús de les instal · lacions de l’hípica. Ja que sabem que cada cavall és diferent, els serveis de pupil·latge s’adapten a les seves necessitats, possibilitant una sèrie de serveis addicionals: doma, suplements alimentaris, subministrament de farratge verd, dieta personalitzada en funció de règims concrets d’entrenament, munta, desmunta, neteja, embenat, ferramenta, hores de passeig, visites veterinàries, etc.

Excursions i rutes a cavall: Les excursions són l’activitat principal de la nostra hípica, ja que la nostrasituació al Parc Nacional fa que les passejades a cavall siguin especials. Oferim excursions des d’una hora de durada en grups reduïts (un màxim de 10 muntures) tant per a principiants com per a genets més experts, sempre acompanyats de les nostres monitores.

Passejades en poni: Tenim 3 preciosos ponis a la vostra disposició perquè els més petits de la casa també puguin gaudir de l’hípica amb passejades per la muntanya, a la pista o per les nostres instal·lacions.

Granja escola: Quina millor manera de passar les vacances, un cap de setmana o uns dies que passejant a cavall, fent activitats i tallers a l’aire lliure, aprenent i gaudint de la natura?

Classes d’equitació: Aprèn equitació de la nostra mà. Oferim classes particulars i en grup tant per a nivells d’iniciació com avançat, amb atenció individualitzada i de qualitat.

Aniversari i celebracions: Organitza la teva festa a la nostra hípica amb un menú personalitzat, passejant a cavall i gaudint de la natura amb els teus convidats.

Grups i empreses: Som el lloc indicat per a reunions d’empresa i coaching esportiu i natural per a grups reduïts.

Doma: Domem i ensinistrem al teu cavall perquè executi les ordres harmònicament a base d’experiència, coneixements, paciència i molta dedicació.
Cada animal té una conformació i una personalitat diferent, pel que significa que cada un necessita ser atès i treballat amb una tècnica personalitzada.

Dediquem les hores necessàries d’entrenament millorant tant el nivell físic com els aires naturals del cavall, tenint com a objectiu la funcionalitat, obediència i equilibri, aconseguint una perfecta adaptació del cavall al genet.

Club social: Les nostres instal·lacions són ideals per passar un bon dia, envoltats de cavalls, fer una barbacoa i divertir-se en plena natura.

العربية العربية Català Català English English Español Español